Kultur- og næringskonferansen 09

Et bredt miljø i Kristiansund-regionen, med Kom Vekst AS og Nordmøre Næringsforening i spissen, inviterer en til en spennende konferanse 26. og 27. august.

Fokus settes på samfunnsregnskapet og begivenhetenes betydning i forbindelse med regionutvikling, og den vinn-vinn-situasjonen kultur og næringsliv i samarbeid kan generere. Sentralt står også nasjonal handlingsplan for kultur og næring, omdømmebygging, og gode eksempler på konstruktive samarbeid mellom nærings- og kulturliv.

Arrangørene har ambisjoner om at dette skal bli et tilbakevendende evenement, en årlig konferanse og møteplass med fokus på kultur- og næringsperspektivet både sentralt og i distrikts-Norge.

For dem som ikke har fått med seg operaforestillingen Donna Bacalao på Vikaneset, er dette en gyllen anledning. Forestillingen, som er et fargerikt og fyrrig fyreverkeri av et kulturnæringsprosjekt, inngår i programmet. Donna Bacalao er et bestillingsverk for Operaen i Kristiansund og henter sin tematikk fra byens og områdets rike klippfiskhistorie.

Les mer om program og påmelding her.

Last ned programmet på pdf her.

Skrevet 22/07/2009 av