Lansering av Culture Score Card

9.juni ble Culture Score Card lansert - et nytt verktøy for kulturprosjekter. I anledning lanseringen holdt Forum for Kultur og Næringsliv et seminar om kvalitetssikring og planlegging av kulturprosjekter.

Kultuministeren åpnet seminaret og snakket om viktigheten av å finne gode måter å lede kulturprosjekter på, da dette er en utfordring for kulturlivet.  Videre holdt Beate Elstad, førsteamanuensis i organisasjon og ledelse ved Høgskolen i Oslo, et innlegg om kvalitetssikring i kulturlivet. Hun presiserte at kvalitetssikring av kulturprosjekter ikke bare handler om kunstnerisk kvalitet, men om alle egenskaper ved prosjektet. Videre fortalte festivalleder Mats Aronsen om jazzfestivalen Canal Street og hvorvidt god planlegging er årsaken til deres suksess.

Se bilder fra arrangementet her

Prøv ut Culture Score Card på ditt prosjekt

 

...


Culture Score Card er et nytt analyseverktøy som tar utgangspunkt i kvalitative risikovurderinger av kulturprosjekter. Metoden er enkel og bredspektret, og kan anvendes til å kvalitetssikre, vurdere og evaluere alle typer av kulturelle aktiviteter.

 

Her er en introduksjonsvideo til verktøyet:

 

Introduksjon til Culture Score Card from Forum for Kultur og Næringsliv on Vimeo.

 

 

 

Skrevet 10/06/2010 av Andreea Tecusan